search
menu
person

ТОП ІГРОВІ АВТОМАТИ


17:57
Lions Lalk

Красива природа Сафарі завжди приваблювало людей без вікових обмежень і статусів. Але далеко не кожен має таку можливість відправитися на сафарі, щоб поспостерігати за дикими тваринами в їх середовищі. З появою ігрового автомата Lions Lalk це проблема вирішується в 2 кліка миші. Компанія РТГ знайшла свій варіант синхрофазотрон відтворити всю красу цієї природи на своїх яскравих барабанах. Після поява цієї ігрової новинки будь-який бажаючий зможе стати ближче до природи і розкрити таємницю день існування. Відмінний варіант для тих хто хоче змінити тривожну міське обстановку на розслаблюючі пейзажі дикого світу, один з найкращих способів розслабитися і провести дозвілля. Крім дослідження і подорожі по світу тварин можна непогано підвищити свій навик. Гра зроблена на основі ліцензійної програми, тому грати в неї одне задоволення.
Рекомендується також пограти в Money Game.

Опис ігровий автомат Lions Lalk


Перераховувати переваги цієї новинки звичайно візьме багато часу. Але якщо сказати кілька слів про те, що на що потрібно звернути в першу чергу. Тому це офігенна інтерфейс. Запускаючи додаток ви занурюєтеся в світ, де де ходять дикі звірі на красивою галявині. Картинки із зображенням барабанів в буквальному сенсі оживають в виграшні моменти. Драйвер настрою піднімається від відмінна музика, яка супроводжується спец ефектами. Зрозуміла і проста панель управління інтуїтивно підкаже що слід взяти для гри.

Як пограти в цю чудову гру Lions Lalk


У будь-якій країні світу приємно мати можливість зайвий раз відправитися в сафарі. Неважливо новачок ти чи завсідника функціональна основа в ньому дуже проста і вміщує пару кнопок. Натискаю на кнопку Bet n визнач величину ставки, а клавіша Line задіє виграшні лінії від 1 до 20. У кнопки Speen основна функція, яка крутить барабани, спростите свою задачу на кнопці авто Play, тоді вони закрутиться автоматично.

Про бонуси в грі


крім простих комбінації, які дають чималі виграші. Якщо на барабанах попадуться картинки з левами від 3 до 5, намагайтеся щоб їх було якомога більше. Такий коефіцієнт залежить від їх підвищення, отримати якомога більше і поставити нові рекорди. Про яких обов'язково напишіть в коментарях.
Просмотров: 868 | Добавил: Slots | Теги: ігрові автомати Lions Lalk, Ігровий автомат Lions Lalk | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]