search
menu
person

ТОП ІГРОВІ АВТОМАТИ


18:09
Ігровий автомат Arrival
Барвистий і зачаровує своєю графікою відіслати Прибульці продуманий до дрібниць. Він оснащений яскравими символами, чудовим музичним супроводом. Arrival - це захоплююча гра, яка присвячена темі космосу та постійних подорожей в просторах всесвіту, а також відвідування позаземних цивілізацій.

Особливості слота

Слот зображує в цілому вигляд самого центру управління апаратом. Тому з незвички, деяким гравцям кнопки можуть здатися дещо незрозумілими. Насправді кнопки панелі управління анітрохи не відрізняються від інших, просто не схожі за дизайном, а функціонал залишився незмінним. Кнопка, яка дозволяє визначати і вибирати номінал, розташована окремо в стороні і спільно з іншими кнопками. Гравцю необхідно на початку гри вибрати потрібну кількість ліній і зробити свою ставку, після чого можна приступати до процесу. Також слот оснащений кнопкою, яка дозволяє виставити максимальну ставку на всі лінії, їх всього налічується 30, а барабанів п'ять.
Для цієї гри передбачено 8 простих символів, і ще 3 спеціальних. В інформаційному меню слота завжди при необхідності можна познайомитися з кожним символом, зрозуміти їх специфіку і можливості, які вони дають гравцеві. Також слот оснащений кнопкою відключення звуку і тієї, яка дозволяє активувати автоспіни. Над усіма кнопками слота, є ще додаткова лінія, де відображається вся необхідна інформація для гравця. Вона показує всі необхідні дані для гравця, які говорять про отримані виграші, стан рахунку та інше. У інтерфейс даної гри входить незвичайний герой - кумедний гуманоїд. Він здатний реагувати на всі дії користувача і навіть описує події, що відбуваються.

Які переваги дає гра

У цьому слоті є відразу два Скаттер, що дозволяє гравцеві збільшити всі шанси на виграш. Один Скаттер це бластер в кількості 3, який може випасти в будь-якому полі барабана, він запускає серію фріспінов з досить приємними призами. Другий символ Скаттер із зображенням гуманоїда, який несе відразу дві функції, які значним чином збільшують всі шанси гравця. Якщо на полі виникне в будь-якому місці одночасно три таких зображення, то запускається серія фріспінов, де на середньому барабані починають один за одним з'являтися дикі символи, а вони, в свою чергу, доповнюють будь-які комбінації, які стають виграшними.

Але це ще не всі переваги даної гри, також гравець зможе скористатися символом, який має зображення дівчину-астронавта. І якщо пощастить і на поле слота виникне три таких символу, то починається бонусна гра. У підсумку виходить справжній міні-квест, з пастки інопланетянина необхідно врятувати цю дівчину-астронавта. Для цього гравець повинен по черзі відкривати всі кокони, саме в них укладена героїня. Гемблер отримує від цього слоту максимум переваг, в першу чергу, необмежену кількість спроб врятувати дівчину-астронавта і виконати на відмінно своє завдання. Але при цьому варто пам'ятати, що кожна наступна спроба зменшує суму бонусу.
Просмотров: 712 | Добавил: Slots | Теги: Ігровий автомат Arrival, аривал Ігровие автомати | Рейтинг: 2.5/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]