search
menu
person

ТОП ІГРОВІ АВТОМАТИ


11:30
Ігровий автомат Crazy monkey (крейзі манки)

Правила гри в Сrazy Monkey


Щоб почати грати вам необхідно натиснути на кнопку Start. Натискаючи на кнопку ставка ви можете збільшувати і зменшувати ставку по лінії 1, 3, 5, 7, 9 вказуючи кількість і розмір ставки, якщо хочете грати за максимальною ставкою натисніть на лінію 9. Щоб отримати інформацію про ігровому апараті і ставками зайдіть в розділ допомогу. Нагадуємо що ви в будь-який момент можете забрати выйгрыш для цього вам потрібно натиснути кнопку "Забрати", яка розташована внизу. На ігровому автоматі crazy_monkey дуже просто грати ви смикаєте за мотузки, щоб зловити банани.

Список выйгрышей

Картинка 3 в лінію 4 в лінію 5 в лінію
"Метелик" 2 3 10
"Банани" 3 5 20
"Змія 5 10 50
"Ковадло" 10 30 10
"Ананас" 20 50 200
"Лев" 30 100 500
"Маска" 100 500 2000
"Crazy Monkey" 200 1000 5000

Бонуси гри в автоматі Сrazy Monkey

Бонусна гра в Crazy monkey починається в тому випадку, якщо при зупинці барабанів випадає мінімум 3 мавпи, чим більше мавп тим вище сума выйгрыша. Починається бонусна гра з мавпи і 5 ліан, за які вам треба смикати, зверху до ліанах прив'язані ковадло і цегла у цьому випадку ви проирали якщо на вас падають кокос і банани це выйгрыш.

Гра на подвоєння Сrazy Monkey

Якщо вам пощастило і ви вгадали всі ліани з яких падають банани, ви переходите на гру з подвоєнням ставки для цього вам потрібно ризикнути і натиснути на кнопку "Ризик", помилитися у вас не вийде всі кнопки в ігровому автоматі добре видно. Натиснувши на кнопку з'явиться карти, і ваше завдання побити карту дилера яка повинна бути вище в цьому випадку ви виграєте і ваша ставка подвоюється. У разі якщо вам випали однакові карти йде перерасдача, якщо ваша карта менше то выйгрыш забирає апарат і ви нічого не виграєте.

Грайте також безкоштовно:
Просмотров: 4633 | Добавил: Slots | Теги: crazy monkey грати онлайн, крейзі манки грати онлайн, онлайн Crazy mokey, crazy mokey грати безкоштовно, ігровий автомат crazy monkey | Рейтинг: 3.6/5
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]